Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση

Γεια χαρά!

Περάσανε δύο μήνες από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά! Παρόλα αυτά υπάρχουμε ακόμα! Δεν τα παράτησε κανείς μας! Ίσα- ίσα τώρα είμαστε πιο δυνατοί!

Η αλήθεια είναι ότι όπως είχαμε πει στο πέμπτο τεύχος του «V.L.», είχαμε σκοπό μέσα στον Δεκέμβριο να κυκλοφορήσει το επόμενο τεύχος. Ωστόσο τα όσα έγιναν στον Α.Σ. τόσο τον Δεκέμβρη, όσο και τον Ιανουάριο μας έκαναν επιφυλακτικούς.

Από την στιγμή που η γνώμη μας, μέσα από τα άρθρα μας επηρεάζει, πιστεύουμε ότι ήταν καλύτερα να μην δημοσιοποιηθεί, μιας και οι δύο αυτοί μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για την ομάδα. Για αυτό λοιπόν και δεν κυκλοφόρησε έκτο τεύχος!

Οι υποχρεώσεις παρόλα αυτά τρέχουν και το στρατιωτικό τριών εκ των τεσσάρων μελών της ομάδας του περιοδικού, μας κάνουν να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα, αφού από εδώ και πέρα δεν θα είναι δυνατόν το περιοδικάκι να κυκλοφορεί με την ίδια συχνότητα.

Δεν αναστείλουμε την κυκλοφορία του, το blog θα παραμείνει ανοιχτό, ωστόσο το «V.L.» από εδώ και στο εξής και τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες, θα κυκλοφορεί, εφόσον όλα πάνε καλά, κάθε τρίμηνο.

Πληροφορίες για την κυκλοφορία του περιοδικού, αλλά και όλα τα υπόλοιπα σχετικά, θα μπορείτε να βρίσκετε αρχικά από το blog μας, αλλά και από το site των Φαντομάδων και όλα τα υπόλοιπα site που μας στηρίζουν!

Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα μας και ζητούμε την κατανόησή σας!

Υ.Γ.: Για μια Λαμία ζούμε!

Υ.Γ.2: Όλοι δίπλα στην ομάδα! Τώρα μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Η Λαμία στους Λαμιώτες και οι υπόλοιποι μακριά μας...

Υ.Γ.3: Δημήτρη-3, Gifad και Βασίλη... καλή θητεία!

Viva Lamiara Fanzine

Δεν υπάρχουν σχόλια: